robin's-reis.reismee.nl

Info slaapplekken Kaapstad

Hallo allemaal,

Dit zijn een aantal verblijfsplaatsen waar ik komende nacht nog terecht kan:

DE TAFELBERG GUESTHOUSE

DeTafelberg Guest House ligt inKaapstadin de wijk Oranjezicht, hoog tegen deTafelberg. Het guesthouse heeft een weids uitzicht over de stad, de haven en Signal Hill.
Overnacht in een van de zeven kamers en ga loungen op het terras. Het guesthouse heeft een eigen zwembad. Per auto bent u snel de stad uit, naar het trendy strand van Camps Bay of verder naar het Kaapse Schiereiland. Maak voor uw diner een keuze uit de restaurants in Kloof Street op vijftien minuten lopen.

Prijs: 32.7145-, ZAR per week.

Penny Lane Lodge

Ligging

Penny Lane Lodge ligt vlak bij het strand in Somerset West inKaapstad, dicht bijCheetah Outreach,Natuurreservaat HelderbergenStrand Golf Club. In de ruime omgeving liggen ookErinvale Golf ClubenWijnplantage Vergelegen.

Accommodatievoorzieningen
Naasteen buitenzwembadeneen terrasheeft Penny Lane Lodge voorzieningen zoalshulp bij excursies/tickets.WiFiis gratis beschikbaar in gemeenschappelijke ruimtes. Extra voorzieningen zijn onder meerbarbecueroosters,een tuineneen stomerij/wasserijservice.

Kamervoorzieningen
Elke kamer heefteen balkon of terras. Penny Lane Lodge heeft 6 kamers met airconditioning die zijn voorzien vaneen minibarengratis mineraalwater. Gasten hebbengratis WiFiop de kamer. Elke televisie heeftsatellietzenders. Elke badkamer is voorzien vaneen bad of doucheeneen föhn. In deze bed & breakfast met 3 sterren beschikken alle kamers overkitchenettesmeteen kookplaat,een magnetron,een koelkastenkookgerei, borden en bestek

Prijs: 23.008 ZAR voor 8 dagen

Blouberg studenten accommodatie

  • Veilig, betaalbaar en snel openbaar vervoer naar het Kaapse stadscentrum
  • Op Loopafstand van diverse barretjes en een groot shoppingcentre
  • Alle kamers hebben een eigen deur naar de tuin
  • Zeer ruime tuin
  • 5 studentenkamers
  • Geen inwonende huisbaas en dus volop privacy voor jou en je huisgenoten

Dit studentenhuis aan Bloubergstrand is zeer geschikt voor studenten die liever iets ruimer en ook voordeliger wonen dan in het centrum van Kaapstad. Blouberg is een prettige buitenwijk van Kaapstad.

Het huis is geheel gelijkvloers en heeft vijf compleet ingerichte studentenkamers, met ieder een deur naar de tuin met zwembad. Er is een grote gedeelde keuken en woonkamer aanwezig. Er zijn twee badkamers, met douche, wastafel, toilet en ligbad. Een badkamer wordt door vier bewoners gedeeld, de tweede badkamer is en-suite bij een van de studentenkamers.

€15.4585 ZAR per maand

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!